PROMOTIE

Consultatie Ginecologie + Ecografie Endovaginala + Ecografie Mamarala numai 250 lei;


Pentru programari si informatii suplimentare la nr. de tel: 0245 222 203 sau 0245 222 204

Mouse Spinal

Spinal Mouse este un dispozitiv de ultimă generaţie, produs în Elveţia, care depistează orice modificare la nivelul coloanei vertebrale, fără a utiliza radiaţii.

Aparatul este ghidat manual, de-a lungul coloanei vertebrale, evaluându-i forma şi mobilitatea prin unde ultascurte. El depistează orice afecţiune, de la vicii de postură la copii şi tineri, datorită genţilor pe care le poartă pentru a se duce la şcoală sau a poziţiei la calculator, la orice fractură la nivelul coloanei vertebrale, o herniere de disc, spondilite, spondiloze. Măsurătorile se fac în câteva posturi de bază, după cum se poate vedea în fotografii, dar şi într-o postură cu greutăţi.

Identifică problema şi dă soluţia

Pacientul nu se iradiază, acesta fiind principalul avantaj. Apoi, imaginea rezultată este tridimensională, fiind mai fidelă decât o radiografie. Aparatul este dotat cu un mic computer, unde sunt introduse datele ce urmează a fi interpretate. Rezultatele apar pe nişte grafice speciale, iar programul dă diagnosticul în funcţie de modificările existente. Mai mult, dacă există posibilitate de tratament şi de recuperare, el indică inclusiv exerciţiile care trebuie efectuate de pacient pentru corectarea leziunilor respective.

Preţ promoţional pentru această investigaţie

Examinarea se poate face în oricare dintre cele două centre medicale Valleriana din Târgovişte, de la Baia Comunală şi de pe Calea Domnească sau, la nevoie, chiar la domiciliul pacientului, dat fiind că aparatul este portabil. Veştile bune nu se opresc aici. Preţul pentru o asemenea investigaţie este accesibil, în această perioadă practicându-se tarife promoţionale. Cei interesaţi vor scoate din buzunar 60 de lei pentru a afla dacă au probleme la coloană şi ce au de făcut pentru a le remedia.

 

Ultima actualizare în Miercuri, 17 Octombrie 2012 11:50

© 2011 VallerianaMed . Project Management and Development by CRE8 DESIGN & BRANDING Consultancy GmbH.