PROMOTIE

Consultatie Ginecologie + Ecografie Endovaginala + Ecografie Mamarala numai 250 lei;


Pentru programari si informatii suplimentare la nr. de tel: 0245 222 203 sau 0245 222 204

La Centrul Medical Valleriana, kinetoterapia ne îmbunătăţeşte viaţa.

Programele de gimnastică medicală sunt indicate atât în recuperare, cât şi în prevenirea apariţiei unor boli şi traumatisme.

Kinetoterapia este o formă terapeutică individualizată, indicată tuturor categoriilor de vârstă. Gimnastica medicală corectează şi ajută în recuperare, completând procedurile de fizioterapie. “Este indicată în cazuri postraumatice, accidente vasculare-cerebrale, pareze, parestezii, afecţiuni respiratorii, deformări ale coloanei vertebrale, malformaţii congenitatale”, exemplifică Mihaela Iugulescu, unul dintre kinetoterapeuţii de la Centrul Medical Valleriana Târgovişte, situat pe Calea Domnească, nr. 253. Aparatele sunt adaptate afecţiunilor, pentru o mai bună recuperare, iar programele sunt individualizate, in funcţie de nevoile pacientului. „Durata şedinţei de gimnastică este în funcţie de ce probleme există. Sunt necesare minim 30 de minute pe zi, timp de 10 zile consecutiv. În cazuri mai grele, terapia este de mai lungă durată”, adaugă kinetoterapeutul.

Însă, deşi oamenii apelează la gimnastica medicală atunci când se confruntă cu probleme de sănătate, kinetoterapia este recomandată în orice perioadă a vieţii, pentru prevenirea unor afecţiuni. Combate cu succes efectele sedentarismului care afectează o categorie tot mai mare de persoane şi poate fi începutul unui stil de viaţă mai dinamic, cu mai multe activităţi sportive. Aduce astfel mai multă sănătate în corp şi o stare de bine în propria piele.

Ultima actualizare în Vineri, 26 Octombrie 2012 12:24

© 2011 VallerianaMed . Project Management and Development by CRE8 DESIGN & BRANDING Consultancy GmbH.