PROMOTIE

Consultatie Ginecologie + Ecografie Endovaginala + Ecografie Mamarala numai 250 lei;


Pentru programari si informatii suplimentare la nr. de tel: 0245 222 203 sau 0245 222 204

Dermatologie

Dermatologia este o ramura a medicinei care se ocupă de piele și bolilor sale. Dermatologia urmărește explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase (infecțioase) cât și îngrijirea bolnavilor de boli dermatice. Este o specialitate unitară de medicină, care cuprinde studiul atât al aspectelor terapeutice medicamentoase cât și al celor chirurgicale. Un dermatolog are grijă de bolile pielii, în sensul cel mai larg, și de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului, și unghiilor. Împreună cu venerologia, dermatologia acoperă și domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală).


In cadrul Centrului Medical Valleriana puteti beneficia de  tratamente corporale cu aparat laser:

 • Aparatul IPL = Green Flash

Acesta functioneaza pe baza principiul fotodermolizei selective. Mecanismul implica absorbtia locala selectiva a luminii pulsate, cu intensitate mare, cu lungimi de unda care sunt absorbite de tesuturile tinta (cromofore). Cromoforele absorb energia luminoasa directionata, aceasta fiind apoi transformata in caldura, la nivelul tesutului  tinta, crescand temperatura pana ce se produce coagularea la acest nivel.
Practic, prin introducerea de caldura in folicul, o parte din energia IPL este absorbita de pigment, in timp ce restul de energie penetreaza dermul si este absorbita direct in firul de par – astfel sunt distruse celulele responsabile cu cresterea firelor de par.


Tratamentul cu IPL este contraindicat in urmatoarele cazuri:

 • pacienti cu epilepsie sau diabet zaharat.
 • paciente gravide sau care alapteaza.
 • eczema in zona pe care se doreste IPL.
 • pacemakere, implante metalice.
 • medicatie fotosensibilizanta.
 • cu o zi inainte/dupa sauna.
 • mai putin de 4-6 saptamani de la expunere la soare sau solar.
 • epilare cu alte metode de epilare prin smulgere (ceara, penseta sau electroliza) cu mai putin de 1 luna fata de data la care se doreste tratament cu IPL; fara metode de epilare prin smulgere intre sedintele de IPL.
 • raderea parului cu mai putin de 2 zile/ epilare cu crema cu mai putin de 1 saptamana fata de data la care se doreste tratament cu IPL.

Rezultate: In urma primei sedinte de epilare cu lumina pulsata, parul va incepe sa cada (timp de 1-2 saptamani) – sunt eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de par. Este necesara repetarea tratamentului pentru a surprinde firele de par in toate stadiile de crestere (in zona facial se recomanda repetarea tratamentului la 4 saptamani)

 • Book Time

 • SPECIALITATE IN CONTRACT CU CAS DAMBOVITA

  DR. MARICA ANTONELA
  MEDIC SPECIALIST DERMATOVENEROLOG

  PROGRAM :
  LUNI, MIERCURI VINERI: 14.00-21.00 (interval programari 20min)
  MARTI, JOI: 08.00-15.00

  - Consultatie (EXAMINARE + INTERPRETARE ANALIZE)
  - Excizie epiteliom
  - Incizie abces, furuncul
  - Dermatoscopie
  - Cauterizare leziune
  - Cauterizare papiloame
  - Avulsie unghie
  - Prelevare tesut biopsie
  - Tratamente faciale
  - Tratamente corporale
Login to post comments
sus

© 2011 VallerianaMed . Project Management and Development by CRE8 DESIGN & BRANDING Consultancy GmbH.